Nyheter

Hemmapremiär mot Visby måndag 5/10

Imorgon smäller det, hemmapremiär mot Visby 19.00 i Luleå Energi Arena.

 

Läs coach Tillmans egna ord om Visby inför mötet.

Visby Ladies har ett väldigt spännande lag denna säsong. Det finns en hel drös med både unga gotländska samt unga svenska talanger som med Marlene Wallin och Elin Sjöberg i spetsen som lagets själ och hjärta. Lägg där till Serbiska Andriana Minic och det unga (född 99) kroatiska löftet Karla Vres, båda 190 cm. 

Spetsen som behövs för att vässa till laget har man i den Litauiske spelfördelaren Inesa Visgaudaite, centertanken Patricia Oaks och till slut den tuffa forwarden Samarie Walker som stod för hela 25 poäng och 11 returer när Visby slog Alvik 84-62 på hemmaplan i säsongsinledningen. Dessutom så coachas laget av f.d assisterande landslagscoachen David Leman som även i slutet av förra säsongen var head coach för det ungerska storlaget PINKK Pécsi.

Vi är laddade inför morgondagens möte, är ni?!

#StayHungry