Nyheter

Publikrekord och poängrekord i lördags

Vilket fantastisk familjefest i lördags! Kids Day och Gratismatch vilket gjorde att det var full rulle i foajén från 14.00 där vi delade ut goodie bags, sju företag från Ung Företagssamhet visade upp sina företag, McDonalds blåste upp ballonger, Vilda Kidz hade Bottle Flip-tävling och mycket mer! 

Vi vill rikta ett stort tack till alla företag som var med och sponsrade inträdet i lördagsens match, till alla företag som bidrog till goodie bagen eller andra tävlingar, till alla fantastiska utställare samt så klart ni i publiken som kom och gjorde denna dagen till en riktig succé!

Förutom att vi vann matchen med 123-69 och slog poängrekord för säsongen, så slog vi också publikrekordet för i år; 2015 personer!

LBB_annons_520x372mm_18feb_PRINT