Nyheter

VÄRVNINGSNYTT: Lokal talang förlänger med Luleå Basket

Idag kontrakterades den första spelaren till Luleå Baskets trupp för säsongen 2018/2019. Det handlar om Luleåtjejen Elin Lomgren som skriver på för ett tredje år i Luleå Basket. Under förra säsongen snittade den 171cm långa guarden 3,3 poäng, 1,1 returer och 0,9 assist.

– Förra säsongen var otroligt lärorik och inspirerande, det ska bli jätteroligt att fortsätta en säsong till i Luleå Basket. Jag trivs bra med klubben och vill fortsätta min utveckling, ser fram emot nya utmaningar – jag är grymt taggad! Säger Lomgren i en kommentar.

– Det är glädjande att vi nu har gjort klart med Elin som är en lokal produkt. Elin har utvecklats under säsongen och det ska bli intressant att följa hennes kommande säsong och se om hon kan ta ytterligare steg, säger klubbdirektör Christer Sehlin om värvningen.